Tochitura a la silva

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tochitura a la silva

Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit.Vasul in care se prajeste pieptul se acopera cu un capac.Cand a scazut apa din carne si aceasta capata o culoare alburie se pune afumatura.

Ardeiul se taie in bucati nu prea mici si se adauga atunci cind carnea si afumatura au capatat o culoare aurie. Dupa ce ardeiul incepe sa se prajeasca( ne dam seama dupa mirosul imbietor) se pun cele doua rosii taiate cubulete si se potriveste de sare.

Se mai lasa pe foc 5'.Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta peste care se rade branza .Peste branza se pune un uo ochi si alaturi tochitura.

Ingrediente Tochitura a la silva

un piept dezosat de pui

200 g afumatura (bacon,pastrama de porc,carnaciori etc)

2 ardei

2 rosii

sare

Categorii