Tochitura de pui cu mamaliga
Instructiuni de preparare Tochitura de pui cu mamaliga
Pieptul de pui se spala si se taie cuburi. Se pune uleiul la incalzit intr-o cratita antiaderenta, se adauga cuburile de pui, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa acoperit cateva min. amestecand din cand in cand.
Se adauga 1 cescuta mica de apa si se lasa la inabusit la foc mic spre mediu, cu capacul intredeschis pana se evapora apa si puiul se patrunde(cca.15-20 min). Daca doriti un pic mai mult sos puneti putin suc de rosii.
Se adauga pasta de tomate, se asezoneaza cu oregano uscat si se mai lasa putin pe foc. Se serveste cu mamaliguta si ou prajit sau fiert in apa, peste care se rade branza.
Ingrediente Tochitura de pui cu mamaliga
2 buc. piept pui (1kg)
7 linguri ulei
1 lingura pasta tomate
oregano uscat
sare, piper