Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt
Reteta culinara Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt
Nu toţi se împacă cu organele de porc...splina, rinichii nici pe mine nu prea mă încântă, însă cu ficatul şi inima chiar nu am nimic :)), mai ales inima, îmi place...condimentate bine, iese o tochitură...cum zice mama :)) "deliciu".
Ingrediente Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt
700 g inimă de porc;
500 g ficat de porc;
1 ceapă;
2 foi de dafin;
1 vârf lgţ nucşoară;
1/2 lgţ boia iute;
1 lg cimbru;
2 lg bulion;
200 mL vin roşu;
4-5 căţei de usturoi;
ulei de floarea soarelui;
sare;
piper.
700 mL apă;
1 cană (175 g mălai);
1 lg ulei de floarea soarelui (opţional);
1 cubuleţ de unt;
sare.