Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt

Reteta culinara Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt

 

Nu toţi se împacă cu organele de porc...splina, rinichii nici pe mine nu prea mă încântă, însă cu ficatul şi inima chiar nu am nimic :)), mai ales inima, îmi place...condimentate bine, iese o tochitură...cum zice mama :)) "deliciu".

Ingrediente Tochitură din ficat şi inimă de porc & Mămăligă cu unt

700 g inimă de porc;

500 g ficat de porc;

1 ceapă;

2 foi de dafin;

1 vârf lgţ nucşoară;

1/2 lgţ boia iute;

1 lg cimbru;

2 lg bulion;

200 mL vin roşu;

4-5 căţei de usturoi;

ulei de floarea soarelui;

sare;

piper.

700 mL apă;

1 cană (175 g mălai);

1 lg ulei de floarea soarelui (opţional);

1 cubuleţ de unt;

sare.

Categorii