Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Reteta culinara Ton la gratar cu legume si spanac in aburi din categoria Ton. Specific Franta. Cum sa faci Ton la gratar cu legume si spanac in aburi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ton la gratar cu legume si spanac in aburi
Este inca o reteta din seria bun si sanatos, am gandit reteta in asa fel incat sa fie cu multe proteine, legume sanatoase, cu proteine si fibre in acelasi timp si la final m-am straduit sa dau si o forma frumoasa si apetisanta . Daca am reusit inseamna ca se poate : bun, sanatos si gustos in acelasi timp .
Ingrediente Ton la gratar cu legume si spanac in aburi
120 gr ton
4 creveti decorticati (de persoana)
2 varfuri de sparanghel (de persoana)
baby spanac proaspat
fasole boabe alba fiarta
rosii uscate
tijele de la sparanghel
o ceapa mica echalotte
mazare verde congelata
un catel usturoi
putin ulei masline
fulgi de ardei iute
sare de mare bruta
piper alb
cimbru verde