Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Reteta culinara Ton la gratar cu legume si spanac in aburi din categoria Ton. Specific Franta. Cum sa faci Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

 

Este inca o reteta din seria bun si sanatos, am gandit reteta in asa fel incat sa fie cu multe proteine, legume sanatoase, cu proteine si fibre in acelasi timp si la final m-am straduit sa dau si o forma frumoasa si apetisanta . Daca am reusit inseamna ca se poate : bun, sanatos si gustos in acelasi timp .

Ingrediente Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

120 gr ton

4 creveti decorticati (de persoana)

2 varfuri de sparanghel (de persoana)

baby spanac proaspat

fasole boabe alba fiarta

rosii uscate

tijele de la sparanghel

o ceapa mica echalotte

mazare verde congelata

un catel usturoi

putin ulei masline

fulgi de ardei iute

sare de mare bruta

piper alb

cimbru verde

Categorii