Tort bavarez cu visine
Este delicios!
Instructiuni de preparare Tort bavarez cu visine
Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă faina și se coace 15 minute la 180 grade.
Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă crema de ciocolata și faina și se coace 15 minute la 180 grade.
Se prepara budinca.
În tava unde s-au copt blaturile se pune blatul alb, crema, blatul maro și ultima parte de crema apoi se lasa la rece 2 ore.
Se amesteca zaharul cu pliculețele de tort gelee și compotul și se fierbe compoziția pana se îngroașă. Se pun vișinele peste budinca apoi se pune jeleul cu lingura. Se mai lasă la rece 2 ore.
Ingrediente Tort bavarez cu visine
Blatul alb: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, sare.
Blatul maro: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, 7 linguri crema de ciocolata, sare.
Crema: 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte, 200 g zahar.
Decor: 500 ml compot de visine, 210 g vișine fără sâmburi, 2 pliculețe tort gelee rosu, 2 linguri zahar.