Tort cu fructe

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort cu fructe

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema albicioasa (circa 8 minute). Se mixeaza frisca lichida pana se intareste si se adauga primei compozitii impreuna cu crema de branza mascarpone, astfel: o lingura de frisca, o lingura de crema mascarpone si se amesteca bine cu un tel, si tot asa pana ramaneti fara crema mascarpone si fara frisca. Compozitia formata se tine la frigider pana curatati si feliati fructele. Se asaza pe o farfurie plata primul strat de blat, se pune jumatate din compozitie, se uniformizeaza, se pune al doilea blat si ultima jumatate de compozitie si apoi al treilea strat de blat. Se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu fructe dupa cum doreste fiecare. Pofta buna!

Ingrediente Tort cu fructe

- 500 grame mascarpone

- 4 galbenusuri

- 4 linguri de zahar

- 200 ml frisca lichida + 100 ml frisca (pentru ornat)

- un blat de tort

- fructe (piersici din compot

kiwi

capsune si rodie)

Categorii