Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata (raw food)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata (raw food)

*Daca adaugati interiorul de la nuca de cocos (2, 3 lei/buc) cat si apa, va fi foarte delicat si apropiat de inghetata. Blatul se mixeaza in robot de bucatarie, pana devine lipicios.Compozitia se preseaza intr-o forma rotunda, tapetata cu folie de plastic culinara. Umplutura se prepara in blender, se adauga peste blat, si se da la congelator pentru o ora, sau pana se intareste putin.Ciocolata de asemenea, se prepara foarte simplu prin amestecare si se orneaza tortul, dupa scoterea de la congelator. Se orneaza dupa preferinta

Ingrediente Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata (raw food)

Blat

* 2 cani migdale crude macinate, inmuiate cateva ore

* 2 Lg miere sau dupa gust

* 2 Lg cafea cereale (opt.)

* 2 curmale (opt.)

* 2-3 picaturi esenta vanilie

* 3-5 linguri apa

Umplutura

* 2 cani caise

* miere dupa gust

* cateva picaturi esenta vanilie si rom

* 5 Lg nuca de cocos si apa de cocos*

Ciocolata

3 Lg cacao

3 Lg miere

2 picaturi vanilie

1 avocado

Categorii