Tort de vanilie si capsune

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort de vanilie si capsune

Se face siropul la foc mic si se lasa la racit,apoi se pregateste crema conform instructiunilor de pe ambalaj.Capsunele se spala si se feliaza.Se desface prima foaie de blat,se aseaza pe un platou si se insiropeaza,apoi se acopera cu un strat de crema si unul cu felii de capsune.Se repeta operatiunea in acelasi mod pana la ultima foaie de blat.Se prepara gelatina si se toarna uniform pe toata suprafata tortului,peste stratul de capsune.Se presara fulgii de ciocolata alba sau nuca de cocos si se pune la frigider.

Ingrediente Tort de vanilie si capsune

500g.capsune,250 ml.lapte,1 pliczahar vanilat,1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie,sirop facut intr-o cana de apa,3 linguri de zahar pentru crema,1 blat de tort din comert,1-2 plic gelatina rosie,fulgi de ciocolata alba sau nuca de cocos.

Categorii