Tort mochaccino
Un tort wow
Instructiuni de preparare Tort mochaccino
Mixam ouale cu sare si zahar apoi adaugam cacaua si faina. Coacem 15 minute la 180 grade.
Mixam ouale cu sare si zahar apoi adaugam faina. Coacem 15 minute la 180 grade.
Amestecam ingredientele pt sirop.
Hidratam gelatina. Batem frisca cu zaharul si adaugam gelatina topita. Intr-o forma rotunda punem blatul cu cacao, il insiropam si punem crema de frisca.
Insiropam piscoturile si le punem peste frisca.
Hidratam gelatina. Amestecam mochaccino cu apa si zaharul si fierbem. Adaugam gelatina si punem peste pișcoturi. Lasam la rece cateva ore
Topim ciocolata. Rasturnam tortul, glazuram cu ciocolata si punem blatul cu vanilie. Lasam la rece peste noapte.
Decoram cu crema de ciocolata, bombonele si biscuiți.
Ingrediente Tort mochaccino
Blat cu cacao : 2 ouă, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, 1 lingura cacao, sare.
Blat cu vanilie : 2 ouă, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, sare.
Sirop: 1 pahar apa, 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilinat.
Crema de frisca : 500 ml frișcă, 3 linguri zahar, 1 plic gelatina.
Strat de pișcoturi : 100 g pișcoturi
Crema mochaccino: 2 plicuri mochaccino, 150 g zahar, 400 ml apa, 1 plic gelatina.
Strat de ciocolata : 100 g ciocolată, 4 linguri ulei.
Decor: 400 g crema de ciocolata, bombonele, biscuiti.