Tort vegan
Instructiuni de preparare Tort vegan
Ingrediente Tort vegan
Blatul:
250ml lapte de migdale
50 grame pudra de migdale
semintele de la 1 pastaie de vanilie
100 ml ulei de floarea-soarelui
50 grame fulgi de coco
6 linguri cu varf faina de mei (obtinuta prin rasnirea meiului in rasnita de cafea)
2 linguri faina de orez/quinoa
1 praf de copt
putina pudra de roscove (optional)
indulcitor Green Sugar dupa gust (eu am pus foarte putin
1 lingura)
2 linguri ulei de cocos/unt de cacao topit pentru mixarea blatului
Crema:
150 grame caju crud hidratat 4 ore
1/2 ceasca apa plata
cateva picaturi indulcitor Green Sugar lichid
sucul de la 4 mandarine medii
1 lingura extract de vanilie
1 ceascuta ulei de cocos/unt de cacao topit
1 lingura lecitina (optional&ndashare rolul de a lega crema
eu am adaugat-o pentru siguranta)
Glazura de ciocolata:
200 ml lapte de migdale
25 grame cacao
25 grame pudra de roscove
indulcitor Green Sugar dupa gust (eu am pus cateva picaturi de indulcitor lichid)
3 linguri arrowroot pudra (amidon fara gluten)
30ml ulei de cocos/unt topit
Decor:
fructe de padure
catina
menta proaspata