Trufe de post cu ciocolata

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Trufe de post cu ciocolata

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute. Scurgeti curmalele si prunele bine si transferati in vasul robotului de bucatarie. Adaugati restul ingredientelor si mixati bine pana obtineti un aluat omogen. Dati la rece 30 minute apoi formati bilute mici. Rulati bilutele prin cacao sau nuca de cocos. Reteta pregatita de Olguta, pastry-workshop.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Ingrediente Trufe de post cu ciocolata

120g curmale fara samburi

70g prune uscate (stafide sau caise uscate)

50g pudra de migdale (miez de nuca sau alune de padure)

25g pudra de cacao

30g fulgi de nuca de coco

20g mix de seminte (seminte de chia

canepa

in

dovleac sau floarea soarelui)

10g Green Sugar

1/2 lingurita extract de vanilie

1-2 linguri apa (optional)

cacao si nuca de cocos pentru a finisa trufele

Categorii