Vită Gardiane - Boeuf a la Gardiane
Reteta culinara Vită Gardiane - Boeuf a la Gardiane din categoria Vita. Specific Franta. Cum sa faci Vită Gardiane - Boeuf a la Gardiane
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Vită Gardiane - Boeuf a la Gardiane
O tocană delicioasă cu originile în zona franceză Camargue.
Ingrediente Vită Gardiane - Boeuf a la Gardiane
800 g carne de vită,
50 g bacon - slănină afumată,
1 ceapă,
2-3 căței de usturoi,
3 linguri ulei de măsline,
1 cuișor,
2 g coajă de portocală,
30 g măsline verzi,
30 g măsline negre,
1 conservă roșii tăiate în suc propriu,
1/4 linguriță busuioc,
1/4 linguriță oregano,
1/4 linguriță cimbrișor,
200 g apă,
sare,
piper.