Vitel cu mustar si ceapa rosie la gratar - reteta nr. 1250
Reteta culinara din categoria Vita. Specific Romania. Cum sa faci Vitel cu mustar si ceapa rosie la gratar - reteta nr. 1250
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Vitel cu mustar si ceapa rosie la gratar - reteta nr. 1250
,, Retete inspirate de toamna "' Acum doua sapatamani eram la gradina cu inca o familie de prieteni. Dupa o ora intra inca alti prieteni cu tot cu copilasii din dotare. Rapid am reorganizat platourile cu aperitive. Norocul meu ca am pus de rezerva niste frumoase felii de vitel Black Angus gata portionate. Singurul ingredient ce imi venea in minte [ si disponibil ] era mustarul ...vagi amintiri de la o reteta de-a Clementinei https://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-vitel-cu-sos-de-mustar-87486.html. Am folosit doua feluri de mustar si bere bruna pentru marinarea rapida. Sincer rezultatul a fost peste asteptari. Carnea de calitate si prepararea corecta si-a spus cuvantul. Am supraveghet personal timpul cat a stat carnea pe gratar. Ba chiar a fost nevoie sa contrazic pe grataragiu care dorea sa le tina mai mult. O adevarata delicatesa pentru care am primit laude.
Ingrediente Vitel cu mustar si ceapa rosie la gratar - reteta nr. 1250
1.5 kg cotlet vitel Black Angus
1/2 bere neagra
3 linguri ulei
3 cepe rosii mari
1 lingura mustar frantuzesc boabe
1 lingura mustar cu hrean
sare
piper alb macinat
ceapa verde
gogosari
1 felie de slaninuta pentru uns gratarul