Vol-au-vent cu crema de branza

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Vol-au-vent cu crema de branza

Se intainde aluatul si se imparte in 5-6 patrate. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj.

Se taie pe doia laturi, o banda de 1 cm si se trece pe celelalte marguni. se repeta cu celelalte. Dar mai bine priviti in imagine.

Se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja.

Cand s-au racit se umplu cu crema de branza frecata cu smantana, si condimentata dupa gust. Jumatate se lasa alba si-n cealalta jumatate, se adauga pasta de boia . Cu ajutorul unul poche, se unple centru foietajelor.

Ingrediente Vol-au-vent cu crema de branza

400 g aluat fraged

200 g crema de branza

3-4 linguri de smantana

pasta de boia dulce

sare

piper

Categorii