Yakatori (frigarui japoneze) din pui cu ceapa crocanta si taitei

Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Yakatori (frigarui japoneze) din pui cu ceapa crocanta si taitei

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Yakatori (frigarui japoneze) din pui cu ceapa crocanta si taitei

 

INGREDIENTE
3 cepe verzi 300 grame fasole verde pastai 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 6 bucati pulpe de pui dezosate/ piept de pui 2 linguri otet din orez 2 linguri sos de soia 1 lime 2 linguri sos de peste 3 linguri faina 3 cuiburi taitei asiatici sare, piper 6 linguri sos dulce de chili

Ingrediente Yakatori (frigarui japoneze) din pui cu ceapa crocanta si taitei

3 cepe verzi

300 grame fasole verde pastai

2 cepe rosii

2 catei de usturoi

6 bucati pulpe de pui dezosate/ piept de pui

2 linguri otet din orez

2 linguri sos de soia

1 lime

2 linguri sos de peste

3 linguri faina

3 cuiburi taitei asiatici

sare, piper

6 linguri sos dulce de chili

Categorii