Zucchini umplut cu carne tocata in sos de rosii(copt la Crock-Pot)

Reteta culinara Zucchini umplut cu carne tocata in sos de rosii(copt la Crock-Pot) din categoria Porc. Cum sa faci Zucchini umplut cu carne tocata in sos de rosii(copt la Crock-Pot)

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Zucchini umplut cu carne tocata in sos de rosii(copt la Crock-Pot)

 

Rețete de suflet De data aceasta am folosit Crock-Pot pe post de cuptor și mi-a plăcut foarte mult.

3 dovlecei tineri 500 gr carne de porc tocata 1 ceapă 1 lingura de orez 200 gr roșii piure sare piper negru cimbru uscat 2 foi de dafin 1 lingura ulei mărar verde smântână sau iaurt pentru servire Spălăm dovlecelul, îi tăiem capetele și îl tăiem în jumătate pe lungime. Taiem fiecare jumatate in doua jumatati. Cu o lingurita se indeparteaza partea cu seminte, pastrand putin miez pe margine. Rabim partea îndepărtată pe răzătoarea mare și o păstrăm. Tăiați mărunt ceapa. Se amesteca carnea tocata cu ceapa, orezul spalat si scurs, jumatate din dovlecel ras, sare, piper dupa gust si cimbru. Se presara putina sare in fiecare bucata de dovlecel si se umple cu amestecul de carne tocata. Pornim Crock-Pot pe functia de coacere la 120 de grade. Cand aparatul este incins se pune uleiul, rosiile, restul miezului de dovlecel pe razatoare, foile de dafin, sare si piper, apoi aseaza bucatile de dovlecel umplut si se da la cuptor o ora. După ce timpul a trecut, presară mărar și oprește aparatul. Servim dovlecel fierbinte,

Ingrediente Zucchini umplut cu carne tocata in sos de rosii(copt la Crock-Pot)

3 zucchini tineri

500 gr carne tocata de porc

1 ceapa

1 lingura orez

200 gr rosii pasate

sare

piper negru macinat

cimbru uscat

2 foi de dafin

1 lingura ulei

marar verde

smantana sau iaurt pentru servit

Categorii