Biscuit rose de Reims

Biscuit rose de Reims sau biscuitul cu trandafiri este un desert tradițional francez care a fost produs în Reims, Franța din 1691. Trandafirul în numele desertului se referă la culoarea sa, nu la aroma sa. Deoarece este copt de două ori, procesul îi conferă o consistență crocantă caracteristică, făcându-l un acompaniament ideal pentru șampanie. Astăzi, biscuiții sunt savurați cu o ceașcă de ceai sau sunt folosiți ca ingredient cheie în prepararea prăjiturii Charlotte . Pentru o notă tradițională, biscuiții sunt adesea scufundați într-un pahar de șampanie sau vinuri roșii locale. Rețeta originală este încă un mister, păstrată de cofetarii lui Fossier, care au început primii să facă aceste delicii delicioase. Deși biscuiții constau doar din ouă, făină, zahăr și aromă de vanilie, prepararea necesită o expertiză specială.

Origine: Reims

Categorie: Cookie

Taguri

Retete Biscuit rose de Reims