Salam Greußener

În lumea cunoscătorilor de salam, salamul Greußener este un nume cunoscut de aproape 100 de ani. Compania de salam Greußener a fost fondată în 1864 de maestrul măcelar Carl Auene din orașul Greußen din Turingia, iar vestea despre acest excelent salam s-a răspândit curând în întreaga regiune. Salamul are bob grosier punctat cu piper negru grosier, iar aroma sa consistenta este accentuata cu usturoi. Pe lângă salamul Greußener, care este făcut din carne de porc, aceeași companie produce și salamuri făcute cu mistreț, căprioară și carne de pasăre. Sunt asezonate cu piper negru, usturoi, boia, ardei iute sau ienupăr. Versiunile individuale includ salamuri cu un strat de ierburi sau piper, salamuri coapte în mucegai și salamuri în crustă de parmezan.

Origine: Greußen

Categorie: Cârnați/Salamuri

Taguri

Retete Salam Greußener