Berbecut cu cartofi la tava
Reteta culinara Berbecut cu cartofi la tava din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Berbecut cu cartofi la tava
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Berbecut cu cartofi la tava
De data aceasta am dorit sa p[repar o friptura de berbecut nu prea condimentata , nu prea aromata . Eu zic ca ma gasit echilibrul perfect si mi-a iesit o friptura la tava savuroasa .
INGREDIENTE
Ingrediente Berbecut cu cartofi la tava
1 kg pulpa de berbecut cu os
1 kg cartofi
15o gr sunca afumata
500 ml vin rosu
100 ml ulei de masline
1 l apa
1 ceapa
1 ardei
4 catei usturoi
1 crenguta cimbru
1 crenguta rozmarin
1 foaie dafin
chimen macinat
boia dulce
piper negru macinat
chilli
sare