Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor
Reteta culinara din categoria Oaie. Specific Franta. Cum sa faci Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor
Daca nu va place carnea de miel va propun sa-ncercati reteta asta. Carnea de miel este 'confiata' , caci este gatita timp indelungat la cuptor la temperatura scazuta. Rezultatul este minunat si carnea se topeste in gura. Pentru Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ardei, paprika.
Ingrediente Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor 1 pulpă de miel 2,3kg 2 linguri de paprika dulce 1 ceapa 5-6 catei de usturoi 1 ardei rosu sare, piper 4 linguri uleiIata cum se prepara Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor
Puneti pulpa de miel pe o hartie de copt lunga.
Condimentati cu paprika, sare si piper.
Ungeti-o cu ulei.
Intepati pulpa si introduceti cateii de usturoi.
Puneti peste pulpa ceapa taiata lamele. Inchideti bine pulpa de miel in foaia de copt. Derulati apoi o foaie de aluminium si infasurati-o in ea, sa fie inchisa ermetic..
Puneti intr-un vas de cuptor si dati la cuptorul incalzit la 140°C.
Lasati 3 h la temperatura scazuta..
Dupa 3 ore indepartati foia de aluminium si foaia de copt.
Adaugati 100 ml de apa in vas, puneti peste carne ardeiul rosu taiat lamele si dati o ora la cuptor la 180°C fara sa acoperiti.
Intoarceti carnea dupa 30 de minute si arozati-o cu sosul lasat. Scoateti din cuptor si lasati carnea sa se odihneasca 30 minute.
Taiati felii si serviti cu garnitura dorita: cartofi, fasole, salata de varza.
Vezi si reteta de Pulpa de miel in crusta de sare.
Ingrediente Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor
Ingrediente Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor
1 pulpă de miel 2,3kg
2 linguri de paprika dulce
1 ceapa
5-6 catei de usturoi
1 ardei rosu
sare, piper
4 linguri ulei