Briose cu visine si glazura roz

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Briose cu visine si glazura roz

Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas bate ouale cu cele doau tipuri de zahar pana cand si-au dublat volumul.Incorporeaza Caribbean Twist with Watermelon, esenta de cocos si untul topit.Intr-un vas amesteca faina cu praful de pudding, praful de copt si sarea.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide. Imparte aluatul in 2 tavi de briose (a cate 12 locuri) tapetate cu hartie de copt pentru briose.Presara peste fiecare briosa 2-4 visine si da-le la copt 25-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor. Pentru glazura amesteca zahar pudra cu sirop de visine, zeama de lamaie si putina esenta de vanilie pana cand obti o compozitie usor lichida, ca o glazura.Dupa ce s-au copt briosele,lasa-le sa se raceasca putin apoi glazureaza-le.

Ingrediente Briose cu visine si glazura roz

Pentru briose

3 oua

70 gr zahar

30 gr zahar vanilat bourbon

275 ml Caribbean Twist with Watermelon

3 lingurite esenta de coco

100 gr unt topit

160 gr faina

40 gr praf de pudding de vanilie

1 lingurita praf de copt

un praf de sare

visine din conserva

scurse bine (sau proaspete

curatate de samburi)

Pentru glazura

zahar pudra

sirop de visine

zeama proaspata de lamaie

esenta de vanilie

Categorii