Budinca cu mere si gris
Instructiuni de preparare Budinca cu mere si gris
Ingrediente Budinca cu mere si gris
400 gr. miere
250 gr. gri
0,400 l lapte
1 kg. mere
100 gr. unt
1 pachetel zahar vanilat
400 gr. miere
250 gr. gri
0,400 l lapte
1 kg. mere
100 gr. unt
1 pachetel zahar vanilat
Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri. La fel se taie felii subtiri si piinea alba, nu
Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si putina sare, se adauga faina, coaja si zeama de lamiie. L
Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fie
Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smint
Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma.
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, amestecind mereu in acelas
Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 li