Budinca de macaroane cu sunca
Instructiuni de preparare Budinca de macaroane cu sunca
Ingrediente Budinca de macaroane cu sunca
250 g macaroane
2 linguri untura
1 pahar smintina
200 g sunca sau jambon afumat
sare
piper
2 oua
putin unt si pesmet
250 g macaroane
2 linguri untura
1 pahar smintina
200 g sunca sau jambon afumat
sare
piper
2 oua
putin unt si pesmet
Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri. La fel se taie felii subtiri si piinea alba, nu
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si putina sare, se adauga faina, coaja si zeama de lamiie. L
Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fie
Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smint
Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma.
Se unge o forma de budinca cu putin unt si se presara cu 1/3 din cantitatea de gris. Se aseaza deasu
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, amestecind mereu in acelas
Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 li