Budinca de clatite cu spanac si cascaval

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Budinca de clatite cu spanac si cascaval

Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smintina. In paralel se prepara clatitele. Se ia o cratita cu fundul de dimensiunile clatitei, se unge cu unt, apoi se asaza o clatita, se pune un strat de pireu de spanac, se presara cu cascaval ras si se continua asa pina se termina, deasupra raminind o clatita. Se presara cu cascaval ras, cu putin pesmet si se stropeste cu unt. Se da cratita la cuptor pentru 20 minute.

Ingrediente Budinca de clatite cu spanac si cascaval

3 oua

2 pahare lapte

3-4 linguri faina

0,5 dl ulei

1 kg spanac

3 linguri unt

150 gr. cascaval ra

4 linguri smintina

1 lingurita pesmet

sare

Categorii