Budinca de peste
Instructiuni de preparare Budinca de peste
Ingrediente Budinca de peste
Un salau sau o stiuca
2 linguri de unt
2 franzelute muiate in lapte
o ceapa
4 oua
sare
piper
Un salau sau o stiuca
2 linguri de unt
2 franzelute muiate in lapte
o ceapa
4 oua
sare
piper
Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri. La fel se taie felii subtiri si piinea alba, nu
Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si putina sare, se adauga faina, coaja si zeama de lamiie. L
Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fie
Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smint
Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma.
Se unge o forma de budinca cu putin unt si se presara cu 1/3 din cantitatea de gris. Se aseaza deasu
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, amestecind mereu in acelas