Budinca de cornuri

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Budinca de cornuri

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze bine in cornuri. Intre timp se separa ouale. Galbenusurile le amestecati spuma cu 4-5 linguri de zahar , apoi albusurile le bateti spuma cu un praf de sare , cat sa se tina pe tel. Se amesteca cornurile cu galbenusurile si apoi se amesteca cu albusurile spuma. Se toarna compozitia intr-un vas de yena cu capac unsa cu putin ulei sa nu swe prinda de vas si se da la cuptorul incins la 180° C pentru 45-50 minute…pana cand vedeti ca a facut o crosta aurie deasupra. Se lasa sa se raceasca. Cand e rece se poate servi cu siropul vostru preferit deasupra. Pofta buna!

Ingrediente Budinca de cornuri

5 cornuri mari sau batoane ( depinde ce gasiti sa cumparati )

500 ml lapte

10- 11 linguri Zahar

5 oua

Categorii