Budinca de paste cu branza de capra

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Budinca de paste cu branza de capra

Se pune apa cu sare intr-o cratita adanca si cand apa fierbe turnam pastele si lasam sa fiarba pana cand sant aproape gata. Le strecuram si le amestecam cu 3-4 linguri ulei de masline ca sa nu se lipeasca si le dau si un gust aparte. Lasam sa se raceasca. In alt bol batem ouale putin si amestecam cu branzeturile si maslinele adaugam putina sare, piper la gust si putin thime macinat cu susan - merge bine la branza - si adaugam si pastele incorporand bine ca totul sa fie cuprins in compozitie. Turnam compozitia intr-un pyrex potrivit sau o tava uns cu putin ulei de masline si asezam ca budinca sa fie uniforma presaram branza galbena si coacem la 180 de grade 20-30 de minute pana budinca este usor rumenita. Se serveste calduta alaturi de o salata verde sau putina smantana si chiar simpla. Este gustoasa si sanatoasa buna si ptr copii usor de facut.

Ingrediente Budinca de paste cu branza de capra

500 g de paste (pene sau fusili sau fundulite)

500 g urda de capra 5%

250 g de telemea de oi

100 g masline verzi fara samburi taiate rondele

ulei de masline

4oua

putin cascaval ras sau alta branza galbena care va place

Categorii