Carne de pasare cu cartofi unguresti

Timp de preparare 2 ore si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Carne de pasare cu cartofi unguresti

Se omogenizeaza carnea cu painea inmuiata in lapte, 2 oua, smantana. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc. Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pana se rumeneste bine. Cand s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune o parte din compozitia de ceapa. Cartofi unguresti. Se fierb catofii in coaja. Dupa ce s-au fiert, se curata si se rad (prin razatoarea cu gauri mari). Separat se caleste o ceapa (taiata marunt-marunt) in ulei si se adauga putina boia de ardei dulce. Se amesteca ceapa cu cartofii , se adauga sare dupa gust si se pune totul in cuptor timp de 15 minute in punga magica de la Knorr!

Ingrediente Carne de pasare cu cartofi unguresti

Pentru friptura:

500 g carne de pasare tocata

2 felii paine

4 linguri lapte

3 oua

1 lingura smantana

sare

piper

2 cepe rosii

usturoi

2 linguri faina.

Pentru cartofi unguresti:

1kg cartofi

ulei

1lingura boia de ardei dulce.

Categorii