Chiftele din carne de miel
Reteta culinara din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Chiftele din carne de miel
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele din carne de miel
Rețete de Paște
700 gr miel 2 cepe medii 1-2 catei de usturoi verde sare piper oreganoMai intai tai mielul cubulete si toaca-l in masina de tocat sau in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si usturoiul verde.
Adăugați sare, piper și oregano și amestecați.
Formăm chiftelele mai mari (se vor micșora foarte mult în timpul gătitului) în formă de mici și le punem într-un bol de yena. Nu este nevoie să adăugați ulei pentru că vor lăsa multă grăsime. Se da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade si se lasa 35-40 de minute sau pana se rumenesc frumos. Poftă bună!
Ingrediente Chiftele din carne de miel
700 gr carne de miel
2 cepe medii
1-2 fire de usturoi verde
sare
piper
oregano