Chiftele din carne de miel

Reteta culinara din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Chiftele din carne de miel

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftele din carne de miel

 

Rețete de Paște

700 gr miel 2 cepe medii 1-2 catei de usturoi verde sare piper oregano

Mai intai tai mielul cubulete si toaca-l in masina de tocat sau in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si usturoiul verde.

Adăugați sare, piper și oregano și amestecați.

Formăm chiftelele mai mari (se vor micșora foarte mult în timpul gătitului) în formă de mici și le punem într-un bol de yena. Nu este nevoie să adăugați ulei pentru că vor lăsa multă grăsime. Se da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade si se lasa 35-40 de minute sau pana se rumenesc frumos. Poftă bună!

Ingrediente Chiftele din carne de miel

700 gr carne de miel

2 cepe medii

1-2 fire de usturoi verde

sare

piper

oregano

Categorii