Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care cu un servetel absorbant strangem din palariute tot sucul lasat. Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute, cu sare si legume deshidratate. Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se da de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciupercuta, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul. Se servesc reci, ca aperitive! Pofta buna!

Ingrediente Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

6 ciuperci mari

un castronel de carne tocata de curcan

1 cescuta de linte

1 ceapa mica

sare

amestec de condimente uscate

1 lingurita de legume deshidratate

1 legatura de marar verde

6 oua de prepelita

ulei de masline

Categorii