Cockatil de fructe

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cockatil de fructe

Se rade coaja de la portocala si se stoarce sucul, apoi se amesteca intr-un castron mare. Optional, adaugam apa de trandafir. Se adauga fiecare fruct in castron pe masura ce se prepara. Se taie doua capace la grepfruit, apoi se pune pe un fund de lemn si se scoate coaja acestuia. Felie si apoi taiaem fructul in bucati de marime mica. Se taie in doua papaya, se scot membrana si semintele, apoi se curata de coaja si se taie felii. Se curata banana, dupa care se taie oblic in rondele. Se curata capsunile, fructele mari taindu-se in jumatati. Se amesteca fructele cu sucul si coaja rasa. Se acopera castronul si se lasa in frigider peste noapte. Dimineata se imparte fructele in boluri si se orneaza peste noapte.

Ingrediente Cockatil de fructe

1 portocala

2 lingurite de esenta de portocale sau apa de trandafir - optional

1 grepfruit roz

mare

1 papaya

1 banana mare

100 g capsuni

2 crengute de menta proaspata sau daca nu avem

din cea uscata si inmuiata pe baie de aburi

Categorii