Compot din piersici rosii de gradina
Reteta culinara Compot din piersici rosii de gradina din categoria Sirop / Compot. Cum sa faci Compot din piersici rosii de gradina
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Compot din piersici rosii de gradina
Toamna include piersici, printre multe alte bunătăți. Așadar, a venit rândul piersicilor să fie numărate și așezate frumos în borcane, fie ele sub formă de compot de dulceață, nectar, dulceață și câte și altele.
piersici roșii de grădină zahăr - 1 lingură la fiecare borcan de 800 g apa borcane de 800 gMai intai am cules piersicile, le-am spalat si apoi le-am curatat de coaja. Am spalat bine borcanele, apoi am umplut borcanele cu felii de piersici peste care am pus o lingura de zahar, le-am umplut cu apa si am acoperit bine borcanele. Intr-o cratita mare am pus carpe, am asezat borcanele, am pus cratita pe foc, am umplut cratita cu apa pana aproape de capacele borcanelor, am aprins focul si am lasat sa fiarba aproximativ 45 de minute de la în momentul în care a început să se aseze. apa clocotita din tigaie. Dupa 45 de minute am stins focul si am lasat borcanele sa se raceasca, apoi le-am depozitat in pivnita. Am obtinut 11 borcane de 800 g, am oprit cele mai frumoase piersici ca sa le pot savura in stare naturala.
Ingrediente Compot din piersici rosii de gradina
piersici rosii de gradina
zahar- 1 lingura la fiecare borcan de 800 g
apa
borcane de 800 g