Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen

Reteta culinara Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen din categoria Muraturi. Specific Romania. Cum sa faci Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen

 

Ador sfecla rosie, in orice combinatii :X *** Daca nu gresesc, am vazut ideea cu chimenul la Lia si ma bucur ca l-am folosit si eu. Se obtine o zeama pe care-o bei cu cana :)))

Ingrediente Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen

2 conopide mari

3-4 bucati sfecla rosie

1 radacina de hrean ( sau cateva linguri cu hrean ras, in otet )

frunze de telina

20- 30 grame grame seminte de chimen

1 litru otet de 90 acetice

2 litri apa

600 g zahar

5-6 linguri rase cu sare ( 1 lingura de sare la 1 kg. de legume )

2-3 foi de dafin

boabe de piper

boabe de mustar

Categorii