Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen
Reteta culinara Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen din categoria Muraturi. Specific Romania. Cum sa faci Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen
Ador sfecla rosie, in orice combinatii :X *** Daca nu gresesc, am vazut ideea cu chimenul la Lia si ma bucur ca l-am folosit si eu. Se obtine o zeama pe care-o bei cu cana :)))
Ingrediente Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen
2 conopide mari
3-4 bucati sfecla rosie
1 radacina de hrean ( sau cateva linguri cu hrean ras, in otet )
frunze de telina
20- 30 grame grame seminte de chimen
1 litru otet de 90 acetice
2 litri apa
600 g zahar
5-6 linguri rase cu sare ( 1 lingura de sare la 1 kg. de legume )
2-3 foi de dafin
boabe de piper
boabe de mustar