Cordon bleu crocant

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cordon bleu crocant

Pregatim feliile de carne exact ca pentru snitele, adica le batem pentru a se fragezi , dupa care le condimentam cu sare si piper . Feliem cascavalul si sunca cu o latime de 2 cm. Suprapunem apoi feliile de sunca cu cele de cascaval, alternativ. Pregatim fiecare cordon bleu, punand pe fiecare bucata de carne cate o gramajoara de cascaval cu sunca.Rulam cu grija fiecare cordon bleu ca pe sarmale si apoi il fixam cu scobitori ,daca este nevoie. Tavalim fiecare rulou prin faina amestecata cu malai si o lingurita de boia, apoi il trecem prin ou batut si la sfarsit il acoperim complet cu pesmet. Punem uleiul la incins si coacem rulourile bine , pe toate partile, la foc mic. Servim alaturi de piure de cartofi si salata de ardei copti. Pofta mare sa aveti !

Ingrediente Cordon bleu crocant

8 felii pulpa porc

8 felii sunca

200 g cascaval

2 oua

5 linguri faina

5 linguri pesmet

2 linguri malai

sare

piper

boia

ulei pentru prajit

Categorii