Costite de miel cu leurda si ceapa verde

Reteta culinara Costite de miel cu leurda si ceapa verde din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Costite de miel cu leurda si ceapa verde

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Costite de miel cu leurda si ceapa verde

 

 Costitele de miel proaspete nu au necesitat o preparare prea sofisticata .Calitatea si prospetimea carnii , suplinesc un proces de gatire complicat .

 

INGREDIENTE
1 kg costite miel 4 linguri ulei masline 2 cepe verzi 1 legatura mica de leurda piper negru macinat sare Costitele de miel se curata cu atentie , se portioneaza si se spala . Lasati costitele sa se zvante sau le uscati cu un servet . Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul de masline si se infierbanta . Puneti costitele la prajit cu partea grasa -carnoasa in jos .Sarati si piparati. Dupa ce se rumenesc bine se intorc .Operatiunea se poate repeta pana veti fi multumiti de rezultat . Se taie o ceapa si leurda marunt si se pune in tigaie . Adugati si un pahar de apa .Puneti capac si lasati sa se infuzeze carnea cu verdeata . Cand apa s-a evaporat se lasa din nou sa se rumeneasca carnea . Serviti costitele de miel ,calde insotite de salata si/sau garnitura preferata .

Pofta buna !!!

Ingrediente Costite de miel cu leurda si ceapa verde

1 kg costite miel

4 linguri ulei masline

2 cepe verzi

1 legatura mica de leurda

piper negru macinat

sare

Categorii