Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Reteta culinara Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni din categoria Oaie. Cum sa faci Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

 

Cotletul de miel este un preparat apetisant, care pe langa aspect are o aroma minunata, mai ales facut cu mustar Dijon. Carnea de miel se mananca de obicei in sange sau coapta mediu(putin roz) dar este foarte buna si bine facuta. Se serveste calda cu acesti minunati cartofi si salata verde.

Ingrediente Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

1 kg cotlet de miel

50 g pesmet

30 g unt

30 g ulei

1 lingurita cimbru

sare

piper

5 linguri ulei de masline

3 linguri otet balsamic

1 lingura mustar cu seminte Dijon

1 lingura miere

1 lingurita sos Worcestershire

patrunjel verde tocat

sare

piper mozaic proaspat macinat

6-7 cartofi

2 cepe rosii

2 linguri ulei

50 g unt

2 linguri pesmet

1 lingurita verdeturi italiene

4 linguri otet balsamic

250 g cascaval

1 lingurita pasta de ardei

Categorii