Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Reteta culinara Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni din categoria Oaie. Cum sa faci Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni
Cotletul de miel este un preparat apetisant, care pe langa aspect are o aroma minunata, mai ales facut cu mustar Dijon. Carnea de miel se mananca de obicei in sange sau coapta mediu(putin roz) dar este foarte buna si bine facuta. Se serveste calda cu acesti minunati cartofi si salata verde.
Ingrediente Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni
1 kg cotlet de miel
50 g pesmet
30 g unt
30 g ulei
1 lingurita cimbru
sare
piper
5 linguri ulei de masline
3 linguri otet balsamic
1 lingura mustar cu seminte Dijon
1 lingura miere
1 lingurita sos Worcestershire
patrunjel verde tocat
sare
piper mozaic proaspat macinat
6-7 cartofi
2 cepe rosii
2 linguri ulei
50 g unt
2 linguri pesmet
1 lingurita verdeturi italiene
4 linguri otet balsamic
250 g cascaval
1 lingurita pasta de ardei