Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate

Reteta culinara Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate

 

INGREDIENTE
2-4 bucati de cotlet 200 g pe fasole 12 baby morcovi 4 baby pastarnac 100 g de spanac 4 fire de chives(ceapa verde) patrunjel ulei, sare, piper, unt 2 cepe 3 morcovi 1 pastarnac mustar  

Ingrediente Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate

2-4 bucati de cotlet

200 g pe fasole

12 baby morcovi

4 baby pastarnac

100 g de spanac

4 fire de chives(ceapa verde)

patrunjel

ulei,

sare,

piper,

unt

2 cepe

3 morcovi

1 pastarnac

mustar  

Categorii