Cotlet de porc in crusta de cascaval cu patrunjel verde cu garnitura de piure de conopida
Instructiuni de preparare Cotlet de porc in crusta de cascaval cu patrunjel verde cu garnitura de piure de conopida
Ingrediente Cotlet de porc in crusta de cascaval cu patrunjel verde cu garnitura de piure de conopida
pentru marinada:
1 lingura ulei cu trufe
3 linguri ulei de masline
4 catei usturoi
1 lingurita rasa boia afumata
1 lingura pasta de gogosari
70 ml vin alb
2 linguri sos de soia
pentru friptura:
2 kg de cotlet de porc
3-4 linguri de sirop de artar
4 linguri de mustar Dijon
500 ml cidru de mere
1-2 linguri de sos de soia
sare dupa gust
piper negru proaspat macinat
pentru crusta:
100 g cascaval ras uscat
100 g pesmet
1 legatura patrunjel verde
pentru piureul de conopida:
1 conopidă
2-3 linguri crema de branza
sare si piper dupa gust
1 lingura chive