Cotlete cu ierburi aromate

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cotlete cu ierburi aromate

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate cu branza, obtinand o pasta. Fiecare cotlet, bine uscat se despica sub forma unui portofel si se umple cu pasta de branza.Se inchide cu ajutorul unei scobitori, se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti, apoi se mai lasa sa se prajeasca, la foc moderat, pana sunt gata. Sfat: Se pot servi cu cartofi copti in folie sau cartofi prajiti, iar vara cu o salata asortata de cruditati!

Ingrediente Cotlete cu ierburi aromate

4 cotlete de porc de circa 180 g fiecare

1 ceapa

2 catei usturoi

4 lg verdeata proaspata (patrunjel

cepsoara

frunze de busuioc si rozmarin)

3 lg branza cu mucegai albastru

2 lg ulei

sare

piper

Categorii