Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci

Reteta culinara Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci din categoria Oaie. Cum sa faci Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci

 

Se apropie Pastele si vreau sa va propun un preparat potrivit acestei ocazii, pus bine in valoare de vinurile excelente de la WineRo. Reteta este delicioasa si mai simpla decat pare.

Ingrediente Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci

1 bucata cu 6 cotlete de miel, sau berbecut (circa 600 g)

sare

piper negru, proaspat macinat

2 lingurite de praf de usturoi

1 lingurita de amestec Herbes de Provence

2 linguri de mustar iute

3 linguri de amestec de seminte si alune (seminte de susan, seminte de in, alune tocate etc)

3 linguri de pesmet

4-5 linguri de ulei de masline, sau cat este nevoie

2 cartofi dulci, circa 600 g in total, curatati de coaja si taiati cubulete

150 ml lapte cald, sau cat este nevoie

3-4 linguri de unt

salata de cruditati (rosii, castravete, ardei gras)

Categorii