Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci
Reteta culinara Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci din categoria Oaie. Cum sa faci Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci
Se apropie Pastele si vreau sa va propun un preparat potrivit acestei ocazii, pus bine in valoare de vinurile excelente de la WineRo. Reteta este delicioasa si mai simpla decat pare.
Ingrediente Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci
1 bucata cu 6 cotlete de miel, sau berbecut (circa 600 g)
sare
piper negru, proaspat macinat
2 lingurite de praf de usturoi
1 lingurita de amestec Herbes de Provence
2 linguri de mustar iute
3 linguri de amestec de seminte si alune (seminte de susan, seminte de in, alune tocate etc)
3 linguri de pesmet
4-5 linguri de ulei de masline, sau cat este nevoie
2 cartofi dulci, circa 600 g in total, curatati de coaja si taiati cubulete
150 ml lapte cald, sau cat este nevoie
3-4 linguri de unt
salata de cruditati (rosii, castravete, ardei gras)