Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie
Reteta culinara Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie din categoria Jamie Oliver. Specific Maroc. Cum sa faci Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie
INGREDIENTE
Ingrediente Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie
Pentru creveti:
2 crengute rozmarin proaspat
2 catei de usturoi
ulei de masline
cateva firisoare de sofran
o lingurita paprika afumata
1 portocala
6 creveti mari
Pentru salata:
150 grame couscous integral
1 portocala
1 legatura de sparanghel
cateva fire de ceapa verde
sare/piper
1 lamaie
iaurt
1/2 rodie
1 chili
1/2 legatura menta