Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie

Reteta culinara Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie din categoria Jamie Oliver. Specific Maroc. Cum sa faci Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie

 

INGREDIENTE
Pentru creveti: 2 crengute rozmarin proaspat 2 catei de usturoi ulei de masline cateva firisoare de sofran o lingurita paprika afumata 1 portocala 6 creveti mari Pentru salata: 150 grame couscous integral 1 portocala 1 legatura de sparanghel cateva fire de ceapa verde sare/piper 1 lamaie iaurt 1/2 rodie 1 chili 1/2 legatura menta

Ingrediente Creveti marinati cu sofran si portocale si salata de couscous cu sparanghel si rodie

Pentru creveti:

2 crengute rozmarin proaspat

2 catei de usturoi

ulei de masline

cateva firisoare de sofran

o lingurita paprika afumata

1 portocala

6 creveti mari

Pentru salata:

150 grame couscous integral

1 portocala

1 legatura de sparanghel

cateva fire de ceapa verde

sare/piper

1 lamaie

iaurt

1/2 rodie

1 chili

1/2 legatura menta

Categorii