Paste la cuptor cu praz, fenicul si ton

Reteta culinara din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Paste la cuptor cu praz, fenicul si ton

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste la cuptor cu praz, fenicul si ton

 

INGREDIENTE
4 masline negre 4 catei de usturoi ulei de masline 2 bucati praz 1 bulb fenicul 800 grame rosii in bulion 380 grame conserva de ton in apa 300 grame paste integrale (eu am folosit sub forma de dinozauri) 25 grame patrunjel proaspat, tocat 150 grame branza Cottage (se poate inlocui cu ricotta sau branza proaspata de vaci) 20 grame Parmezan ras

Ingrediente Paste la cuptor cu praz, fenicul si ton

4 masline negre

4 catei de usturoi

ulei de masline

2 bucati praz

1 bulb fenicul

800 grame rosii in bulion

380 grame conserva de ton in apa

300 grame paste integrale (eu am folosit sub forma de dinozauri)

25 grame patrunjel proaspat, tocat

150 grame branza Cottage (se poate inlocui cu ricotta sau branza proaspata de vaci)

20 grame Parmezan ras

Categorii