Croque Monsieur
Instructiuni de preparare Croque Monsieur
Ingrediente Croque Monsieur
300 gr. swaitzer
6 felii de sunca
12 felii de paine toast
unt
200 gr. smintina
300 gr. swaitzer
6 felii de sunca
12 felii de paine toast
unt
200 gr. smintina
Conopida se desface buchetele si se lasa in apa putin, apoi se spala bine. Se fierbe in apa cu sare.
Se pun in robotul de bucatarie cartofii fierti, ouale fierte si decojite, o cutie peste, sare, piper
Friptura rece, impreuna cu cartofii si piinea, se trece prin masina de tocat, dupa care se amesteca
Ouale rascoapte si tocate marunt se amesteca cu ceapa tocata fin si cu unt frecat spuma, se acreste
Se prajeste foarte bine painea,apoi se intinde pe ea finneti(dupa gust).Capsunile se spala si se tai
Se coc ardeii pe flacara sau in cuptor, sub gril, si se acopera cu un servet de bucatarie sau se bag
Tonul se scurge bine. Ceapa si maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele. Se servst
Se taie 2 felii de pane alba sau de secara,se adauga feliile de salam,feliile de cascaval sau branza