Pasta de peste
Instructiuni de preparare Pasta de peste
Ingrediente Pasta de peste
3 cartofi mici fierti
2 oua fierte
o cutie de peste
sare
piper
zeama de lamiie.
3 cartofi mici fierti
2 oua fierte
o cutie de peste
sare
piper
zeama de lamiie.
Conopida se desface buchetele si se lasa in apa putin, apoi se spala bine. Se fierbe in apa cu sare.
Friptura rece, impreuna cu cartofii si piinea, se trece prin masina de tocat, dupa care se amesteca
Ouale rascoapte si tocate marunt se amesteca cu ceapa tocata fin si cu unt frecat spuma, se acreste
Pe o tava se pune o folie de aluminiu pe care se pun 6 felii de piine. Fiecare felie se unge cu unt
Se prajeste foarte bine painea,apoi se intinde pe ea finneti(dupa gust).Capsunile se spala si se tai
Se coc ardeii pe flacara sau in cuptor, sub gril, si se acopera cu un servet de bucatarie sau se bag
Tonul se scurge bine. Ceapa si maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele. Se servst
Se taie 2 felii de pane alba sau de secara,se adauga feliile de salam,feliile de cascaval sau branza