Sandvis cu friptura

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sandvis cu friptura

Friptura rece, impreuna cu cartofii si piinea, se trece prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu ouale, sarea, piperul si verdeata. Cu miinile ude se face un sul din tocatura, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge deasupra cu mustar si se da la cuptor, la foc potrivit, stropind din cind in cind cu sosul lasat. Dupa ce s-a rumenit frumos, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca. A doua zi se taie felii, care se asaza intre doua felii de piine, una din ele fiind unsa cu mustar.

Ingrediente Sandvis cu friptura

½ kg friptura rece

2 cartofi

1 felie piine inmuiata in lapte si stoarsa bine

2 oua

verdeata tocata

1 lingurita mustar

4 linguri ulei

sare

piper

Categorii