Pasta de ton
Instructiuni de preparare Pasta de ton
Ingrediente Pasta de ton
3 conserve de ton maruntit
100 g masline verzi umplute cu ardei
3 linguri de maioneza
1 ceapa potrivita (preferabil rosie)
Sare dupa gust
Zeama de la o lamaie
3 conserve de ton maruntit
100 g masline verzi umplute cu ardei
3 linguri de maioneza
1 ceapa potrivita (preferabil rosie)
Sare dupa gust
Zeama de la o lamaie
Conopida se desface buchetele si se lasa in apa putin, apoi se spala bine. Se fierbe in apa cu sare.
Se pun in robotul de bucatarie cartofii fierti, ouale fierte si decojite, o cutie peste, sare, piper
Friptura rece, impreuna cu cartofii si piinea, se trece prin masina de tocat, dupa care se amesteca
Ouale rascoapte si tocate marunt se amesteca cu ceapa tocata fin si cu unt frecat spuma, se acreste
Pe o tava se pune o folie de aluminiu pe care se pun 6 felii de piine. Fiecare felie se unge cu unt
Se prajeste foarte bine painea,apoi se intinde pe ea finneti(dupa gust).Capsunile se spala si se tai
Se coc ardeii pe flacara sau in cuptor, sub gril, si se acopera cu un servet de bucatarie sau se bag
Se taie 2 felii de pane alba sau de secara,se adauga feliile de salam,feliile de cascaval sau branza