Crutoane de paine

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Crutoane de paine

Pentru ca a mai ramas cam jumatate de paine mai veche, am zis sa nu o arunc, ci sa o folosesc asa ca am facut niste crutoane. Eu am facut crutoane cu gust de usturoi si mediteranean. Painea se feliaza, si se taie cubulete, cat de mari doriti. Jumatate din cubuletele se pun intr-un vas mai adanc peste care am pus ulei, sare si praf de usturoi, am amestecat bine, le-am pus in tava. Cealalta jumatate am facut-o cu gust de ierburi: peste paine am pus ulei, sare, boia, busuioc si oregano, le-am amestecat bine si le-am pus in tava langa celelalte. Le-am pus la cuptor la 100 de grada pt 20 de min. Se verifica din cand in cand. Le-am lasat la racit. Se pastreaza foarte bine in caserole inchise ermetic! Se servesc pe langa supe creme, ciorbe sau salate!

Ingrediente Crutoane de paine

paine

ulei

sare

boia

busuioc

oregano

fulgi de usturoi uscat

Categorii