Dhal cu dovleac si oua prajite cu curry

Reteta culinara Dhal cu dovleac si oua prajite cu curry din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Dhal cu dovleac si oua prajite cu curry

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dhal cu dovleac si oua prajite cu curry

 

INGREDIENTE
8 catei de usturoi 2 chili ulei de rapita 3 lingurite seminte de mustar negru 1 lingurita seminte de cumin 1 mana frunzulite de curry (pot fi eliminate complet sau inlocuite cu 1-2 frunze de dafin) 2 cepe 1 bucata de 5 cm ghimbir 90 grame coriandru proaspat (poate fi inlocuit cu patrunjel) 600 grame dovleac 500 grame linte rosie 10 lingruri iaurt degresat 4 lime 8 oua mari 16 chapati (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/chapati-lipii-indiene-77313.html) 300 grame spanac proaspat

Ingrediente Dhal cu dovleac si oua prajite cu curry

8 catei de usturoi

2 chili

ulei de rapita

3 lingurite seminte de mustar negru

1 lingurita seminte de cumin

1 mana frunzulite de curry (pot fi eliminate complet sau inlocuite cu 1-2 frunze de dafin)

2 cepe

1 bucata de 5 cm ghimbir

90 grame coriandru proaspat (poate fi inlocuit cu patrunjel)

600 grame dovleac

500 grame linte rosie

10 lingruri iaurt degresat

4 lime

8 oua mari

16 chapati (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/chapati-lipii-indiene-77313.html)

300 grame spanac proaspat

Categorii