Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki
Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki
Vara când apar dovleceii, îmi place să-i prepar în multe moduri: sub formă de chifteluțe, sub formă de crochete, pane, sau îi includ în diverse sosuri, ciorbe și mâncăruri. Este prima dată când îi prepar în crustă de porumb și nu mă așteptam să aibă așa impact bun. Iar cu sosul de iaurt și castraveți, au fost de-a dreptul delicioși.
Ingrediente Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki
2 dovlecei cruzi
2 ouă
150 g făină
200 g fulgi de porumb
sare
piper alb măcinat
150 ml ulei pentru prăjit
Pentru sos:
200 g iaurt cremos
1 castravete
1 căpățână usturoi
câteva fire de mărar
câteva fire de pătrunjel
sare
1 linguriță ulei de măsline