Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale
Reteta culinara Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale din categoria Oaie. Cum sa faci Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale
Eu am pofta de drob in orice perioada a anului, nu doar de Paste. Pentru ca am gasit organe de oaie, congelate, dar de buna calitate, am indraznit sa poftesc la drob inainte de Sfintele Sarbatori si sa incerc o altfel de reteta. Va las si voua reteta, poate va inspira si va aduce dorinta sa schimbati cate ceva la clasica reteta...
Ingrediente Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale
1,4 Kg organe de oaie (inima, ficat, plamani)
1 vanata de marime medie
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legatura leurda
1 lingurita de sare si piper proaspat macinat
1 lingurita amestec de mirodenii Ras El Hanout
4-5 linguri ulei de masline
4 oua
pentru crusta:
1 ou
2 linguri lapte
1 praf de sare
50 gr cascaval
50 gr fulgi de migdale
pentru decor: 1 ciorchine de rosii cherry